Köszöntő

Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Molnári megújult honlapján! A következő oldalak megtekintésével kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutassuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük a Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét.

Molnári története az 1321-es első írásos említés óta bőséges tárháza annak a kitartásnak, a településhez való ragaszkodásnak, amely az eltelt közel 700 év forradalmai s háború között is megtartotta, mindig újjáépítette a települést. A ma jó infrastruktúrával, kitűnő földrajzi adottságokkal rendelkező kisfalu, több mint 700 ember otthona; a Murafolyó közelsége, az érintetlen természeti környezet, számos lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, felüdülésre.

Jó óvodánk, művészeti csoportunk, rendezvényeink mellett a gondozott köztereink, a barátságos szőlőhegyi présházak nagyszerű borai és kiváló vadászterületek várják a hozzánk látogatókat. 2002-töl folyamatosan sikerült megvalósítani a közintézményeink felújítását, felépítettük a látogatóközpontot, ahol a Murafolyó élővilágát, valamint településünk hagyományait, régi használati tárgyait tudjuk bemutatni. Reálisnak tartjuk, hogy a fiatalok településről történő elvándorlása a közeljövőben lelassul, és fiatalos lendülettel fejleszthetjük tovább településünket.

Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről.

Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen. Amennyiben Ön még nem járt nálunk, reméljük személyesen is üdvözölhetjük településünkön.

Megszakítás